Здравейте! Имам Алфа Ромео 147 1.9 JTDM 2007г. вече 3 година. Откакто съм я купил съм забелязал, че губи по - малко антифриз. През лятото малко повечко отколкото през зимата. Няма никакви течове. Според вас на какво може да се дължи тази загуба?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 147 1.9 JTDM - загуба на антифриз
Collapse
X
-
Нормално изпарение. Парата минава през клапана на капачката при повишаване на налягането в системата, което е обичайно да се случва. Доливай дестилирана вода вместо антифриз, защото прекомерното концентриране на антифриз не е добро за охлаждането.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Вариантите са два - или да тече от някъде навън, или да е пробила гарнитурата и да го гори. По-вероятно е да е тече от някъде. Иди да ти надуят охладителната система и ще се види от къде е теча.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНормално изпарение. Парата минава през клапана на капачката при повишаване на налягането в системата, което е обичайно да се случва. Доливай дестилирана вода вместо антифриз, защото прекомерното концентриране на антифриз не е добро за охлаждането.
И аз така си мисля, че най - вероятно го гори, защото няма нищо. Абсолютно никъде не се вижда да има теч.
Извинявам се, но забравих да попитам от какво може да ми скърцат задните врати при отваряне? Съжалявам още веднъж, че забравих да задам и този въпрос като пуснах темата.Last edited by BodYbuilding; d.m.y г., 23:55.
Comment
-
Първоначално публикувано от BodYbuilding Покажи съобщениеЗдравейте! Имам Алфа Ромео 147 1.9 JTDM 2007г. вече 3 година. Откакто съм я купил съм забелязал, че губи по - малко антифриз. През лятото малко повечко отколкото през зимата. Няма никакви течове. Според вас на какво може да се дължи тази загуба?
А вратите - ми смажи ги де
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениекакво означава това ПО МАЛКО?
А вратите - ми смажи ги де
Comment
Comment